Sport- en beweegadvies

Wil jij effectief werken aan je fitheid? 

Naast voeding, kan ook beweging worden ingezet als medicijn. Voldoende beweging is namelijk essentieel om je fit te voelen. Niet alleen lichamelijk geeft het je lijf een boost, maar ook geestelijk. Helaas haalt nog geen 50% van de volwassenen in Nederland de richtlijn om voldoende te bewegen. Tijd voor actie! Pit2Fit werkt nauw samen met beweegprofessionals zoals fysiotherapeuten. Heb je geen indicatie voor fysiotherapie? Dan help ik je graag met een beweegplan of sportplan op maat. 

Personal training

Wil je liever samen in beweging komen? Pit2Fit heeft diverse mogelijkheden om samen te sporten of bewegen. Bijvoorbeeld in de vorm van een wandelconsult of personal training. 

Beweegadvies Uden leefstijlcoach

”Soms is minder/anders eten niet genoeg. Na de thuis-zit-periode-die-Corona-heette kleefden er wat extra kilo’s aan die niet van waren plan om weg te gaan door mijn dieet aan te passen. Sindsdien train ik met Laura (nu 2x per week) om mij fitter te voelen en om het Corona-pantser eraf te krijgen. Hoewel dat is gelukt, ben ik blijven trainen om te zorgen dat het ook weg blijft! Ondanks dat we nu 2 jaar onderweg zijn, weet Laura mij telkens te verrassen met haar frisse en opgeruimde aanpak. Elke keer heeft ze weer nieuwe oefeningen voorbereid waarmee elk lui spiertje wordt aangesproken, zonder dat ik mij een soort anabolenstier voel. Blij dat ik de stap heb genomen en prikkel graag eenieder die dit leest om ook de stoute schoenen aan te trekken… ”

– Geert-