Ingrediënten voor 2 porties
- 4 volkoren wraps
- 1 aubergine
- 80 gram granaatappelpitjes (diepvries)
- 50 ml yoghurt (naturel)
- 60 gram feta of witte kaas blokjes
- 50 gram amandelen
- 15 gram verse munt
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 2 el olijfolie
- peper
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de wraps in 6 parten en bestrijk deze 1 el olijfolie.
- Rooster de wrappuntjes op een rooster in de oven gedurende 3 minuten tot ze goudbruin en een klein beetje knapperig zijn.
- Snijd de aubergine in plakken en bestrijk deze met olijfolie. Gril de aubergine aan beide zijden (2-3 min per zijde) in een grillpan.
- Dek de pan na het grillen nog even af met een deksel, zo wordt deze extra zacht.
- Maak een sausje van de van de yoghurt, verkruimelde stukjes feta/ witte kaas, oregano en een beetje peper.
- Hak de amandelen in grove stukken en snijd/ hak de verse munt tot dunne reepjes.
- Beleg de wraps met de gegrilde aubergine, het yoghurtsausje, granaatappelpitjes en de gehakte munt en amandelen.