Gezonde Libanese wraps

Krokante gezonde wraps
Ingrediënten voor 2 porties
  • 4 volkoren wraps
  • 1 aubergine
  • 80 gram granaatappelpitjes (diepvries) 
  • 50 ml yoghurt (naturel)
  • 60 gram feta of witte kaas blokjes
  • 50 gram amandelen
  • 15 gram verse munt
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 2 el olijfolie
  • peper 
Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de wraps in 6 parten en bestrijk deze 1 el olijfolie.
  3. Rooster de wrappuntjes op een rooster in de oven gedurende 3 minuten tot ze goudbruin en een klein beetje knapperig zijn.
  4. Snijd de aubergine in plakken en bestrijk deze met olijfolie. Gril de aubergine aan beide zijden (2-3 min per zijde) in een grillpan.
  5. Dek de pan na het grillen nog even af met een deksel, zo wordt deze extra zacht.
  6. Maak een sausje van de van de yoghurt, verkruimelde stukjes feta/ witte kaas, oregano en een beetje peper. 
  7. Hak de amandelen in grove stukken en snijd/ hak de verse munt tot dunne reepjes. 
  8. Beleg de wraps met de gegrilde aubergine, het yoghurtsausje, granaatappelpitjes en de gehakte munt en amandelen.